Ekm

Okulumuzda Ekim ayından itibaren Ayın Sınıfı ve Ayın Öğrencisi Seçimleri yapılacaktır. Şartlar aşağıdaki gibidir.

Ekm

6. Sınıf öğrencilerimizle Fen Bilimleri dersinde gördükleri "Güneş ve Ay Tutulması" konularını canlandırmak için Bilişim Teknolojileri dersinde animasyon hazırladık. Öğrenciler iki olaydan birini seçerek Scracth programı üzerinde kodlamalarını yapıp animasyon oluşturdular.

Ekm

Kodlama ve algoritmik düşünce tek bir dersin değil tüm disiplenlerin öğretilmesinde etkili bir yoldur düşüncesiyle kodlamanın ve algoritmik düşüncenin önemini daha iyi anlatmak adına çeşitli derslerimizde etkinliklere yer verdik.

Ekm

Kodlama Haftası münasebetiyle okulumuz yardımcı personellerini de kodlamayla tanıştırdık. Personelimiz Code.org sistemindeki blok tabanlı kodlama aracının tüm bölümlerini tamamlayarak, sertifika almaya hak kazandılar. Etkinlikten oldukça keyif alan personelimiz başka kodlama araçlarıyla da çalışmak istediklerini dile getirdiler. Kendilerini başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Ekm

Okulumuz 7. sınıf öğrencileriyle arduino setlerini kutlanarak, mbot programında engelden kaçan araba kodladık. Arabamız önüne engel çıktığında yönünü değiştirerek hareketine sürdürmeye programlandı.

Ekm

Susanoğlu Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri olarak Kodlama Haftası(5-20 EKim) münasebetiyle çeşitli derslerde farklı farklı aktiviteler gerçekleştirdik.

Ekm

Kodlama Haftası(5-20 Ekim) münasebetiyle ilkokul öğrencilerimize yönelik kodlama etkinlikleri düzenledik ve düzenlemeye devam ediyoruz. Çağımızın yeni düşünce sistemi olan algoritmik düşünceyi öğrencilerimize aşılamak için ilkokul bütün düzeylerde eğlenceli kodlama aktivitileri gerçekleşterdik.

Ekm

Susanoğlu İlkokulu ve Ortaokulu olarak 11 EKim Cuma akşamı olağan Okul Aile Birliği Toplantımızı velilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Yeniden seçilen Okul Aile birliği yönetim ekibimize ve denetim kuruluna başarılar dileriz.

Okul aile birliği seçimlerinin hemen ardında 1. öğrenci veli toplantısı da yapılarak, velilerimizin öğretmenlerimizle görüşmeleri ve öğrencilerinin durumlarını öğrenme fırsatı yakaladılar.

Ekm

Kodlama Haftası(5-20 Ekim) münasebetiyle okul öncesi öğrencilerimize yönelik kodlamayla tanışıyoruz etkinliği düzenledik. Çağımızın yeni düşünce sistemi olan algoritmik düşünceyi öğrencilerimize aşılamak ve kodlamayla tanışmak amacıyla eğlenceli boyama aktiviteleri gerçekleştirdik.

Ekm

"Renkli duvarlar, renkli okul, renkli öğrenciler" düşüncesiyle; öğrenciler rengarenk görürseler, rengarenk düşünürler diyerek okulumuzun taş duvarlarını idareci, öğretmen ve yardımcı personelimizle renklendirdik.

Ekm

Okulöncesi öğrencilerimizle turşu yaparken, turşu sirkeyle oluyor peki sirke nasıl oluyor sorusuyla karşılaşmamaları adına biz bugün üzüm ve elma sirkesi yaptık, turşularımızı kurduk.

Ekm

Susanoğlu İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileriyle ve öğretmenleriyle Beden Eğitimi Öğretmenimiz Yusuf MÜJDECi önderliğinde güne sabah sporu yaparak başlıyoruz.

Ekm

Kodlama haftası münasebetiyle 6. sınıf öğrencileriyle Güneş ve Ay tutulması animasyonu hazırladık. Her öğrenci kendi güneş,ay,dünya resmini internetten indirip animasyonunu hazırladı hazırlanan animasyonlar Duyuru Ekranımızda yayına başlamıştır.

Eyl

Jale ZİHNİ öğretmenimizin önderliğinde yapmış olduğumuz İlköğretim Haftası programıyla, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılına başlamış olduk. Yeni eğitim-öğretim yılı öğrenci,öğretmen ve velilerimize hayırlı olsun.

Eyl

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Ders Giriş Çıkış Saatleri