Şbt

eğerler Eğitimimizde bu ay  "Dayanışma" ve "Hoşgörü" konularını ele aldık. Jale ZİHNİ öğretmenimizin organize ettiği programda öğrencilerimiz her iki değer hakkında bilgilendirildi. Okulumuzda oluşturduğumuz değerler eğitimi panolarında ise öğrencilerimiz daha detaylı içeriklere erişebilmektedirler.

Şbt

8 Şubat 2024 tarihinde okulumuzun çok amaçlı salonunda 5. ve 6. Sınıf velilerimize yönelik Okul Rehberlik Servisi ve Sosyal Hizmet Müdürlüğü tarafından "Etkili Ebeveynlik" eğitimi yapılmıştır. Katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

5 Şubat 2024 Pazartesi günü 2. Dönem Başı Olağan Öğretmenler Kurulu Toplantımızla 2. Döneme  Başlangıç Yaptık. 2. dönemde de bize kılavuzluk edecek kararlar aldık. 2. yarı yılımız tüm paydaşlarımıza hayırlı olsun.

Ock

Susanoğlu Ortaokulu ve İlkokulu ailesi olarak bir eğitim-öğretim yılının yarısını nihayete erdirdik. Törende konuşan Okul Müdürümüz Cemalettin Turan öğrencilerimizi tebrik edip iyi tatiller diledi. Törenimizde ayrıca her kademede okul birincilerimiz ve EBA'yı en çok kullanan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendik. Oldukça keyifli geçen etkinliklerde öğrencilerimiz eğlenirken öğrendiler.

Ock

Okulumuzda düzenlendiğimiz "İstiklal Marşımızı En Güzel Okuma" yarışmamızda dereceye girenler belli oldu. İlkokulda Cennet Erva GÜNAY'ın ortaokulda ise Neslişah Buket ÇİMEN'in 1. olduğu yarışmamıza katılma cesareti gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bu sebeple İstiklal Şarimiz Mehmet Akif ERSOY'u da saygı ve sevgiyle anıyoruz.

Ara

20-21 Aralık 2023 tarihlerinde okulumuzun çok amaçlı salonunda 7. ve 8. sınıflar veli toplantılarını yaptık. Topantılarla velilerimiz, öğretmenlerimizle görüşüp öğrencilerinin durumlarını öğrenme fırsatı yakaladılar. Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Değerler Eğitimimizde bu ay  "Vatanseverlik" ve "Sorumluluk" konularını ele aldık. Jale ZİHNİ öğretmenimizin organize ettiği programda öğrencilerimiz her iki değer hakkında bilgilendirildi. Okulumuzda oluşturduğumuz değerler eğitimi panolarında ise öğrencilerimiz daha detaylı içeriklere erişebilmektedirler.

Ara

Yerli malı kullanmanın ve tüketmenin ülkemizin değerlerine ve ekonomosine katkılarına farkındalık çekmek amacıyla düzenlediğimiz Yerli Malı Haftası etkinlikleriyle öğrencilerimiz bilinçlendiler. Etkinliği organize eden öğretmen ve öğrencilerimize, ve de etkinliğe katkılarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Susanoğlu Ortaokulu 7. ve 8. sınıf öğrencileriyle birlikte  6 Aralık Çarşamba günü Atatürk Filmini izlemeye gittik.

Ara

Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık, 'Uluslararası Engelliler Günü' olarak ilan edilmiştir.  Bizde farkındalık yaratmak için 4 Aralık Pazartesi günü tören düzenledik. Unutmayalım her birimiz bir engelli adayıyız.

Kas

Susanoğlu İlkokulu/Ortaokulu Ailesi olarak böyle yüce bir mesleği icra etmekten kıvanç ve onur duyuyoruz. Başta Baş Öğretmen Atatürk ve eğitim şehitlerimiz olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlarız. Bu önemli günde bizleri yalnız bırakmayan bölgemizde görev yapmış Aslan TÜRE öğretmenimize ve okulumuzda görev yapmış Nedim YILMAZ öğretmenimize ayaklarına  sağlık der, teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa SEZGİN, Şube Müdürümüz Ali İLGİLİ'yle birlikte emekli öğretmen Gül ERKAL okulumuzu ziyaret ettiler.  Son dersini öğrencilerimize veren Gül öğretmenimiz alkışlar ve çiçekler eşliğinde uğurlandı.

Kas

10 Kasım 2023 Cuma günü saat 9:05 geçe başlayan programla Atamızın aramızdan ayrılışının 85. yılında, Atamızı saygı, sevgi ve özlemle andık. Atatürk'ü anmak aslında onu anlamaktır. Mustafa Kemal Atatürk'ü, her geçen gün büyük özlemle anıyor, emanetine sahip çıkıyoruz. 10 Kasım bir yas günü değil, Atamızı daha iyi anlamak, O'nun ilkeleri ışığında daha çok çalışıp, onun emanetlerini daha ileri götürmek için bir kez daha söz verdiğimiz gündür.