MERSİN / SİLİFKE - Susanoğlu Ortaokulu

Kas

Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuz personeli ve öğrencilerinin katılımıyla okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat sonrasında düzenlenen programda ülkemizdeki deprem gerçeğinin unutulmaması gerektiği vurgulanarak depreme her daim hazırlıklı olmanın ne kadar önemli olduğuna değinildi.

Kas

Kızılay Haftası, şiirler ve çeşitli etkinliklerle öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte kutlandı.    İyi günde kan veren, ihtiyacı olduğunda kan bulur.   Kızılay, sosyal sigortadır.   Kızılay'a üye olmak, uygarlığın gereğidir.   Kızılay, kara gün dostudur.   Kızılaycılık ideali hepimizin gölünü ısıtan güneştir.

Ekm

29 Ekim 2023 Pazar günü öğretmen, öğrenci, veli ve Susanoğlu halkından oluşan 100. Yıl Cumhuriyet Yürüyüş Kortejimizle Susanoğlu cadde ve sokaklarında ilk günkü coşkuyla yürüdük. Yürüyüşün ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını hazırlamış olduğumuz kutlama programıyla büyük bir çoşkuyla kutladık. Törenin sonunda ise Cumhuriyetimizin 100. Yılımıza özel düzenlemiş olduğumuz yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik. Velilerimiz tarafından da ilgi gören törenimizde emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinliklerimiz kapsamında düzenlemiş olduğumuz "Cumhuriyet Koşumuza" 80 öğrencimiz katıldı. Yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimize gösterdikleri sportmence mücadeleden ötürü teşekkür ederiz. 4 etapta düzenlenen koşu yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimiz şunlardır:

7-8. Sınıflar Erkek:

1-Umut ALTUN

2-Mustafa Yiğit ERTEN

3-Halil İbrahim SARAÇ

7-8. Sınıflar Kız:

1-Zehra Nil DOĞAN

2-Mira Ayşe DOĞAN

3-Huriye DOĞAN

5-6. Sınıflar Erkek:

1-İbrahim DOĞAN

2-Eren Can DEMİR

3-Berat Küp

5-6. Sınıflar Kız:

1-Saime ÇELİKKOL

2-Simanur İŞLER

3-Habibe El Shabi

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinliklerimiz kapsamında düzenlemiş olduğumuz "Satranç ve Mangala Turnuvamız" ı kazananlar belli oldu. Oldukça çekişmeli geçen yarışmalarda, satranç yarışmasını Fahri Erdem KOÇAK, mangala yarışmasını ise Kayra Osman AKDEMİR kazanmışlardır. Diğer dereceye giren öğrencilerimiz; satrançta 2. Ali Doruk KATARCI, 3.İbrahim Eren ERDEN, mangalada 2. Arda AKSAY, 3.Havva Sude KILBIYIK olmuşlardır. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize de teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinliklerimiz kapsamında düzenlemiş olduğumuz "Şiir yarışmamızın" kazananlar belli oldu. Yazdıkları şiirlerle gönüllerindeki Cumhuriyet coşkusunu yansıtmaya çalışan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Dereceye giren öğrencilerimiz:

Eylül Efsa TOPCU

Huriye DOĞAN

Durmuş Efe AKSAY

Ekm

20 Ekim 2023 Cuma günü saat 16:00 yapılan Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımızda, hem ilkokul hem de ortaokulumuza velilerimizin kabul oylarıyla yeni yönetimler seçilmiştir. Okul Aile birliği yönetim ekiplerimize ve denetim kurullarına başarılar dileriz. Okul aile birliği yönetimi kendi içlerindeki oylama ile tayin ettikleri başkan, başkan yardımcısı, muhasıp,sekreter ve üyeler okul sitelerimizde ilan edilecektir.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa SEZGİN, Şube Müdürümüz Ali İLGİLİ'yle birlikte okulumuzu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerimizle buluşmuşlardır. Okulumuzda incelemelerde bulunan müdürümüz, öğrencilerle bir süre sohbet edip, öğrencilere başarılar diledi. Kendisine ziyareti ve hoş sohbeti için teşekkür ederiz.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı 20 Ekim 2023 Cuma günü Saat:16:00 da okulumuz bahçesinde yapılacaktır. Öğretmen ve velilerimizin belirtilen gün ve saatte Genel Kurulumuza katılması önemle rica ederim.

Eyl

Okulumuzun çınarı Nedim (Baba) öğretmenimize,  Türk Eğitim-Öğretim sistemine 42 yıldır vermiş olduğu hizmetlerden ötürü okul müdürümüz Cemalettin TURAN tarafından plaket verildi. Kendisini tüm çalışma arkadaşları olarak çok özleyeceğiz. Her zaman kendisine kapımız sonuna kadar açık olup, hayatında başarılar dileriz.

Eyl

19 Eylül Gaziler Günü programımızda bu vatan uğruna canlarını ortaya koymuş gazilerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman şehitlerimizi saygıyla, sevgiyle ve hürmetle andık.

Eyl

Yeni bir eğitim-öğretim yılına dolayısıyla okulumuzun kıymetlisi öğrencilerimize kavuştuk. 2023-2024 Eğitim öğretim yılında başta öğrencilerimiz olmak üzere, velilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve tüm paydaşlarımıza başarılar dileriz. İlköğretim haftası etkinliklerinin kutlanmasında emeği geçen 1. Sınıf öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Senebaşı olağan öğretmenler kurulu toplantımızı 4 Eylül pazartesi günü yaptık.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı, 16 Haziran 2023 Cuma günü yapılan karne töreni ile sona erdi.

Haz

Öğrencilerimiz arasında tatlı bir rekabet oluşturmak için düzenlediğimiz espor yarışmalarında finalde rakibi Hasan Ali SELVİ'yi yenerek şampiyon olan Ali Utku BİLGEÇ'i tebrik ediyoruz.