Mrt

Fen Bilimleri dersinde 6. sınıf öğrencilerimizden, yalıtım malzemeleri kullanarak hava şartlarından az etkilenip, daha az enerji tüketimi sağlayan ev tasarlamalarını istemiştik.  Öğrencilerimiz yaptıkları evleri arkadaşlarına sundular.

Mrt

Her sene hafızada en çok kalan anma törenlerimizin hazırlayıcısı olarak değişmez ismimiz Nedim YILMAZ öğretmenimizin organize ettiği Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Etkinliğimiz yine ruhlarımıza işledi, yine milli duygularımızı kabarttı. Kendisine ve emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u anma haftası münasebetiyle coşkulu bir kutlama hazırladık. Törende İstiklal Marşımızı işaret diliyle canlandıran 6/A sınıfından İrem Zehra Özdil ve Eda Andaç, büyük beğeni topladı.

Mrt

Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerden oluşan törenimizin son bölümünde okul müdürümüz Süleyman ÖZGAN, tüm bayan çalışanlarımızı sahneye davet ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutladı ve günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Mrt

Geriye bak,doğanı düşün,ileri bak olacakları düşün.

-Çöplerimizi çöpe,geri dönüşümlerimizi geri dönüşüme atalım.

-Atıkları geri dönüşüme ver,hayata bir can ver.

-Çevreye zarar verirsen ,sen zarar görürsün.

Okulumuz öğrencileriyle geri dönüşüm konusunda farkındalık yarattık.

Mrt

Öğrencilerimizin teneffüs aralarında ve sportif etkinlik saatlerinde daha keyifli anlar geçirmeleri ve yarışmalara hazırlanmaları için okul bahçemizin zemininde oyun alanları oluşturduk. İyi eğlenceler çocuklar...

Şbt

İlçemizin en temiz ve en sağlıklı okullarından biri olduğunu düşündüğümüz Susanoğlu İlkokulu/Ortaokulu´nun bu durumunun tescillenerek "Beyaz Bayrak" almaya hak kazanmasıyla gurur duyduk.

Şbt

Kokusuyla ve renkleriyle dört mevsim okulumuz bahçesini süsleyen ve her sene hasadıyla da okulumuza bir nebze gelir getirip, okulumuzun ihtiyaçlarına kısmen ilaç olan zeytin ağaçlarımızı, bu sene de verimli olmaları için çapa motoruyla sürdük. Sonrasında gübreleme de yapıldı.

Şbt

Tüm Susanoğlu İlkokulu ve Ortaokulu öğretmen ve idarecilerinin katılımıyla,2. yarıyılda bize klavuzluk edecek maddelerin görüşüldüğü 2. Yarıyıl Olağan Öğretmenler Kurulu Toplantımızı Yaptık.