Nis

Her yıl merakla beklenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Programımızda şiirler, gösteriler  ve yarışmalar düzenlendi.  Programın sonunda ise yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik. Emeği geçen tüm öğrenci,veli, öğretmen, yardımcı personel, okul aile birliği üyelerine sonsuz teşekkürler ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler, makam koltuğunu Silifke Susanoğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencimiz Melahat Yıldırım’a devretti. Bizleri makamında nezaketle misafir eden Başsavcımıza  teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda düzenlemiş olduğumuz satranç ve mangala yarışmalarımız sona erdi. Oldukça çekişmeli geçen yarışmalarımıza katılım cesareti gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Yarışmalarımızda dereceye giren öğrenciler:

Mangala: 1-Elif Su ÜNAY 2- Osman Tuğra GÜL 3- Havva Sude KILBIYIK

Satranç: 1-Fahri Erdem KOÇAK 2- Durmuş Efe AKSAY 3- Aziz Aras ŞENOL

Nis

Susanoğlu İlk-Ortaokulu Ailesi olarak Taşucu Öğretmenevi'nde iftar yemeğinde buluştuk.

Nis

Okulumuzda Orman Mühendisi Muharrem Şahin tarafından, öğrencilerimizde "orman yangınlarına karşı farkındalık yaratmak" amacıyla  eğitim verilmiştir.

Nis

Öğretmenlerimizden Mustafa YÜKSEL ve Tolga ŞEN hazırladığı programda, öğrencilerimiz şiirler okuyup, tiyatro oyunu sergilendiler. Kutlama programının devamında ise klasik müzik eşliğinde kitaplarımızı okuduk.

Mrt

Matematik Öğretmenimiz Özlem ÖZKAN öncülüğünde hazırlanan programda; Nevruz ateşinin yakılmasının ardından Nevruz´un Türk kültüründeki yeri ve önemini açıklayan konuşma, şiirler ve çeşitli yarışmalar yer aldı.  Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, Baharın ülkemize ve tüm dünyaya güzellikler ve mutluluklar getirmesini temenni ediyoruz.

Mrt

Orman haftası, Sınıf Öğretmenlerimizden Fikret Şahin, Fatma Nur ÖZER ve öğrencilerinin hazırladıkları çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğrencilerimize doğa, ağaç ve orman sevgisi aşılayıp, çevresini kirletmeyen onu koruyan bireyler olabilmeleri için bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Susanoğlu ilkokulu/ortaokulu öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı "Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Etkinliğimiz" yine ruhlarımıza işledi, yine milli duygularımızı kabarttı. Öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve yaptıkları gösteriler coşkumuzu doruklara çıkardı. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u anma haftası münasebetiyle coşkulu bir kutlama hazırladık. Törende İstiklal Marşımızı okulumuzda "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nda" dereceye giren öğrencilerimiz seslendirdi. Ayrıca öğrencimiz Neslişah Buket ÇİMEN İstiklal Marşımızı Silifke MEM tarafından organize edilen programda ilçe birincisi olarak seslendirmiştir. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması İlçe Şampiyonu Neslişah Buket ÇİMEN Öğrencimiz Oldu.  İlkokulda ise Bejna ATLI Öğrencimiz 4. olarak dereceye girmiştir.  Öğrencilerimizi ve öğrencimizin hazırlanmasında emeği geçen Filiz Daver, Mustafa Yüksel, Çağrı Kavuş ve Özlem Özkan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerden oluşan törenimizin son bölümünde okul müdürümüz Cemalettin TURAN, tüm bayan çalışanlarımızı sahneye davet ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutladı ve günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Her şeyin en iyisine, en güzeline layık tüm bayanların Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Mrt

Afet Risklerinin Azaltılması kapsamında okulumuz personeli ve öğrencilerinin katılımıyla okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat sonrasında düzenlenen programda ülkemizdeki deprem gerçeğinin unutulmaması gerektiği vurgulanarak depreme her daim hazırlıklı olmanın ne kadar önemli olduğuna değinildi.

Mrt

İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimizle Silifke Kitap Fuarı'ını ziyaret ettik. Fuarda ilgilerini çeken kitapları alma fırsatı yakalayan öğrencilerimiz bir sonraki fuarı dört gözle beklemektedirler.

Mrt

Okulumuzda "1-7 Mart Yeşilay Haftası" kapmasımında 7 Mart Çarşmaba günü Selma Akaslan önderliğinde bilgilendirme programı düzenledik.