Susanoğlu Ortaokulu

Adres
ATAKENT MAH. YAPRAKLI CAD. SUSANOĞLU ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO: 30 SİLİFKE / MERSİN
Vizyon
Karakteri sağlam, analitik düşünüp üreten, geçmişinden kopmayan bireylerin olduğu bir okuluz.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlarda belirtilen hususları gerçekleştirmek için, planlı, kararlı, çağdaş ve katılımcı yönetim anlayışıyla, Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz masa tenisinde ilçe, il birincilikleri ve ilimizi bölgede temsil etmiştir.Çok sayıda kupamız mevcuttur.
08:10 -14:55
Klima ile
Ulaşım
İl ve ilçe merkezine her 10 dakikada minibüs( Silifke-Koop ve Sim-Koop)ile ulaşım sağlanmaktadır. Silifke-Mersin karayolu üzerindedir.
Atakent(Susanoğlu)Mahallesi Çankaya Sk. Silifke/MERSİN
İl merkezine :70 km İlçe merkezine:15 km